Onze klanten

Hier zijn we trots op

Op deze pagina kan je ervaringen en recensies van onze cliënten lezen.

Ervaringen DQAiëtist

Mijn contact met Erika Schot van DQA Direct is heel positief geweest. Slechts eenmaal ben ik op bezoek geweest om mijn problemen uit te leggen, nl jarenlange last van brandend maagzuur met bijgaande obstipatie.
Ik slikte dan ook zeer regelmatig maagzuurremmers en de nodige laxeermiddelen als dat nodig bleek.
Er werd mij uitgelegd dat brandend maagzuur vaak wordt veroorzaakt door een tekort aan maagzuur als je al ouder bent (ik ben 75). Ook gedurende de dag wordt dit minder.
Het gebruik van remmers verergert de boel alleen maar en heeft dan ook weer zijn weerslag op je darmen (kijk, daar kwam de aap uit de mouw!). Het had wel degelijk met elkaar te maken. Erika legde dit uit door middel van een tekening en ik snapte het meteen. Het advies wat zij mij gaf, werd mij later per mail keurig uitgewerkt, toegezonden.
Ik heb er heel veel baat bij en zal zeker iedereen aanbevelen naar deze diëtist te gaan.