Even voorstellen

Erika Schot
Orthomoleculair diëtist

Mijn naam is Erika Schot en ik ben orthomoleculair diëtist bij DQA DIETIST. In 2012 heb ik mijn diploma behaald aan de Haagsche Hogeschool.

Mijn interesse in voeding en gezondheid heb ik van huis uit meegekregen. De dagelijkse dosis groente, fruit en beweging is er met de paplepel ingegoten. Ik probeer altijd alles vers te koken, zonder pakjes en zakjes. Zo zet ik dagelijks een gezonde gevarieerde maaltijd op tafel voor mijn gezin. PUUR EN ONBEWERKT is mijn motto! De stapel kookboeken in de keuken wordt dan ook steeds maar groter en groter. Mijn kennis kan ik zo mooi combineren met mijn passie voor gezondheid en koken. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding en gezond leven.

Natuurlijk, ook ik heb mindere dagen of juist leukere dagen vol feestjes en lekker eten, het hoort er allemaal bij. Ik zorg ervoor dat de basis altijd goed is, want ook ik voel me graag gezond, fit en energiek.

Dietiste-Erika-Schot-Zierikzee-l


Inmiddels heb ik de opleiding Integraal Orthomoleculair Therapeut afgerond, iets waar ik mega trots op ben.
Een opleiding die mij ontzettend veel heeft gebracht. Het heeft me niet alleen meer kennis gegeven, maar ook persoonlijk heb ik een
hele nieuwe lifestyle en visie ontwikkeld. Ik ben zowel letterlijk als figuurlijk beter in mijn vel gaan zitten, dat gun ik jou ook.

Loop je al jaren met vervelende buikklachten rond? Heb je al tijden een onregelmatige cyclus? Kom je maar niet over je winterdip heen?
Heb je last van je stijve gewrichten en spieren? Of steekt extreme vermoeidheid dagelijks de kop op?

Herken je jezelf in bovenstaande?
Misschien is voor jou de tijd aangebroken om iets met je voeding en leefstijl te doen en een afspraak te maken bij een orthomoleculair diëtist. Als Integraal Orthomoleculair Therapeut ben ik opgeleid om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf.
Het is een ingewikkelde naam maar in feite staat het voor:

INTEGRAAL

Op zoek naar de echte oorzaak van
de klacht. Waar komen de klachten
precies vandaan? We gaan terug in de
tijd om te kijken wanneer jouw klachten
begonnen zijn. Vanuit hier hebben we
een mooie basis om te beginnen
met het behandelplan.

ORTHOMOLECULAIR

Wetenschappelijk onderbouwde
kennis van lichaamsprocessen en de
daarbij betrokken voedingstoffen. De basis van je behandelplan is
wetenschappelijk onderbouwd.
Waar nodig worden er onderzoeken of
supplementen ingezet.

THERAPEUT

Praktische tools om samen met
jou tot de juiste aanpak te komen.
Het behandelplan is persoonlijk en dus
voor iedereen makkelijk toepasbaar
in de praktijk.

Wil je meer weten, neem contact op