DQA dietist Voeding Onderzoeken

Welke onderzoeken voeren wij uit?

Alles wat je moet
weten over onze
onderzoeken

Wil je meer weten, neem contact op

Lees hier alles over

Waarom onderzoeken

Als orthomoleculair diëtist ga ik uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Dit wil ik bereiken door het lichaam te voeden met de juiste voedingstoffen. Welke voedingsstoffen heeft jouw lichaam nodig? Om hier achter te komen gaan we samen in gesprek en luister ik naar jouw persoonlijke verhaal, dit vullen we eventueel aan met onderzoeken.

Als het nodig is om een onderzoek uit te laten voeren dan werk ik daarvoor samen met een onafhankelijk laboratorium die gedifferentieerde laboratorium diagnostiek uitvoert. Dit betekent eigenlijk dat er onderzoek wordt gedaan op basis van lichaamsmateriaal. Dit levert dan informatie op over jouw gezondheid.

Door laboratorium onderzoek krijg je feitelijk informatie over jouw lichaam en gezondheid. Aan de hand van de resultaten kunnen we een behandelplan opstellen.

Wat bieden wij aan

Darmtherapie

Ben jij altijd benieuwd geweest naar de binnenkant van jouw darmen? Dan is dit echt iets voor jou. Stel je loopt al jaren met vervelende en/of ernstige darmklachten rond, je bent vermoeid en hebt nergens meer zin in… lees dan snel verder!

Voor wie?
Voor iedereen met darm gerelateerde klachten die nu eens echt inzicht wilt! Loop je al jaren te tobben met vervelende klachten van je buik, en kom je maar niet verder? Dan is dit iets voor jou! Met een ontlasting onderzoek krijg je een heel compleet beeld met feitelijke informatie. Alleen met deze uitgebreide informatie kun je een goed persoonlijk advies krijgen en er eindelijk eens achter komen waar jou klachten vandaan komen. Ben jij bereid om grote stappen te nemen en echt iets te veranderen aan je leven?

Werkwijze
Tijdens het traject wordt gebruik gemaakt van een voedingsplan en supplementen, daarom wordt er 100% commitment verwacht!

   Q Je krijgt een uitgebreide intake om je goed te leren kennen. Wat zijn de klachten precies, hoelang speelt het al en waarom heb je deze klachten? We duiken het verleden in.
   Q Je voert de onderzoeken zelf uit en stuurt dit op naar het laboratorium.
   Q De uitslagen komen bij mij binnen. In een vervolg gesprek bespreken we de resultaten en krijg je een uitgebreid behandelplan inclusief voeding, leefstijl en een uitgebreid suppletieadvies.
   Q Hierna krijg je nog vervolg consulten om te bespreken hoe het gaat, waar je tegen aan loopt en of er nog verbeter punten zijn. Het suppletieadvies wordt tussentijds aangepast.

Je krijg een uitgebreid adviesplan met een voeding-, leefstijl- en suppletieadvies.
Inclusief voorbeelddagmenu’s en recepten.
De kosten voor de supplementen zijn voor eigen rekening.
Ik werk met verschillende supplementen merken.
Je kunt ongeveer rekening houden met een bedrag van € 100,- per maand.

AANMELDEN